Welkom bij BLINK.

 

 

BLINK is een veelzijdig ontwerpbureau welk is opgericht in 2010 door Oette van Dael. Haar passie voor ontwerp, belevenis en omgeving is begonnen in 1999 toen Oette startte aan het Hout en Meubileringcollege te Rotterdam. De keuze om door te studeren had zij snel gemaakt. In 2003 startte zij de opleiding interieurarchitectuur aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam.

 

Na bij verschillende bedrijven in de branche werkzaam te zijn geweest, heeft zij in 2010 besloten om voor zichzelf te beginnen onder haar eigen naam, Oette van Dael interieurarchitect. In 2013 is de bedrijfsnaam gewijzigd naar BLINK.

 

BLINK richt zich op klein en middelgrote kantoren, zorgprojecten, woningen en hospitality waarbij BLINK het complete interieurproces, van schetsontwerp tot aan materialisatie en realisatie, kan verzorgen.

 

De werkwijze van BLINK wordt gekenmerkt door een open en enthousiaste aanpak waarbij de wens en eisen van de opdrachtgever centraal staat. In een persoonlijk gesprek inventariseren we de wensen en eisen en vertalen dit naar een interieurconcept.

 

Elk interieur wordt ontworpen met als uitgangspunt:

 

“Een interieur moet voelen, zitten en beleven als een maatpak.”

 

Door met deze insteek projecten te benaderen, wordt elk project naar de wensen en eisen van een organisatie ontworpen. De ontwerpen zijn hierdoor passend voor de gebruiker, en hebben een verrassende doch functionele inslag.

 

 

 

Wat doet een interieurarchitect?

 

Een interieurarchitect brengt uw wensen in kaart, komt met originele ideeën en verrassende  alternatieven. Een interieurarchitect weet wat technisch haalbaar is en is op de hoogte van Wet en regelgeving. Ook kennis van materialen en de contacten met leveranciers en aannemers zijn een belangrijk in het ontwerpproces en uitvoering. Samen met u komen wij tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen uw budget te realiseren is.

 

Aangesloten bij de BNI.

 

De BNI is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Leden van de BNI hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Door ons lidmaatschap hebben wij ons verbonden aan de gedragsregels voor de vereniging en kunt u vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke  afspraken en degelijke contracten. Een BNI-interieurarchitect is een professional.